Posted on

Vetenskap om tekniken förändrar världen

Tycker du att vetenskap känns som något tråkigt? Tänk om i så fall, det har nämligen förändrat ditt och mängder av andra människors liv.

Så har tekniken förändrat en hel värld

Att fråga sina föräldrar, eller mor- och farföräldrar, kan ge en tydlig bild av vilken teknisk lyx man lever i. Utvecklingen har gått enormt starkt framåt, och det inom det minsta.

En av de största sakerna att förändra världen är internet. Det här gav och ger människor möjligheten till helt nya saker. Vill man kontakta någon finns det mängder av appar och hemsidor man kan göra det via. På det sättet går det att skriva och ringa till människor över hela världen.

Internet har också andra positiva effekter. Till exempel när det kommer till att köpa produkter. Även om det har påverkat vissa butiker har näthandeln många fördelar med sig. Att kunna köpa mat eller saker från andra delar av världen har aldrig varit enklare. Via till exempel Amazon kan man köpa sådant snabbt. Det har också lett till billiga priser. Att köpa saker man behöver, eller bara vill ha, från hela världen behöver inte kosta skjortan.