Posted on

Teknik som revolutionerar skönhetsvärlden

Tekniken har även flyttat in i badrumskåpet. Idag erbjuds avancerad hudvård tack vare teknologiska framsteg. En av de ledande företagen inom teknisk hudvård är ett svenskt bolag. Med deras elektriska och app-styrda rengöringsverktyg rengörs huden på ett nytt sätt. Läs mer om tekniken som revolutionerat skönhetsvärlden de senaste åren.

Svenska rengöringsborstar

Rengöring är grunden för en fin hy. Om inte smuts, smink och orenheter tvättas bort kan det leda till tilltäppt hud med blemmor. Huden bör rengöras både morgon och kväll för bästa resultat. På kvällen tar rengöringen bort makeup och smuts som fastnat under dagen. På morgonen tar rengöringen bort slaggprodukter och döda hudceller från natten. En rengjord hud är mer mottaglig för efterföljande produkter vilket förbättrar hela hudvårdsrutinen. Därför sägs det ofta att ansiktsrengöringen är grundläggande i rutinen.

Tiden när ljummet vatten räckte för att rengöra huden är förbi. Idag finns det ett brett sortiment av bra ansiktsrengöringar som är anpassade efter olika hudtyper och hudproblem. Det finns exempelvis särskilda rengöringar för torr hy, blandhy och fet hy. Rengöringen är även det steg i hudvårdsrutinen där den tekniska utvecklingen gått framåt snabbt. Idag finns det elektriska rengöringsborstar som rengör huden på ett sätt som inte är möjligt med händerna.

Hos Parfym.se kan du köpa en tekniskt avancerad ansiktsrengöring från det svenska varumärket Foreo. Det är ett mycket populärt varumärke som tillverkar färgglada, elektriska rengöringsverktyg. Med en innovativ design i medicinskt hygieniskt silikon och batterier har företaget utvecklat en rad prisbelönta skönhetsprodukter. Foreo är idag värt många miljarder och deras produkter har vunnit ett stort antal priser. Produkterna säljs i 86 olika länder och i Sverige kan de bland annat köpas på Parfym.se. Vissa produkter är uppladdningsbara och vissa kan även styras med hjälp av en app. Resultatet är en skräddarsydd ansiktsrengöring som passar alla hudtyper, även en känslig hud.

Produktsortiment

I deras produktsortiment finns bland annat den prisbelönta LUNA-serien. LUNA Play är en prisvärd rengöringsborste som de flesta börjar med. LUNA 2 är större och uppladdningsbar. Den kan ställas in för olika hudtyper och det går dessutom att justera massagen. LUNA Mini och LUNA Go är två mindre alternativ som passar för resan. Foreo lanserar ständigt ny teknologi och uppdaterar därför kontinuerligt sitt produktsortiment. En av de senaste lanseringarna, BEAR, är en anti-age-produkt som aktiverar ansiktsmusklerna med hjälp av mikroström. Med avancerade sensorer mäts hudens tolerans och borstens intensitet anpassas därefter. Resultatet är en säker rengöringsborste som ger en uppstramad hy med ungdomlig glow.