Posted on

Använd investerat kapital för ny teknik

Om man är nyfiken på att börja investera i fastigheter, kan man på tessin.com finna fastighetsobjekt som man kan investera i för chans till vinst. Som med alla investeringar finns det alltid risker, men tror man på en investering genom att faktamässigt vara påläst ökar chansen till vinst. Är man i behov av modern och ny men kostsam teknik till privat bruk som kan kosta en del, kan man prova att investera.

Att våga satsa och sen köpa teknik

Genom Tessin kan man också ta ett lån som ledaren i projektet förvaltar. På så sätt har man investerat pengar i det kommande projektet och förhoppningsvis vinner man på ökat värde och avkastning. Fördelen med ett investerat kapital genom Tessin, är att man slipper mellanhänder och onödiga extraavgifter. Med Tessin betalar man sin investering direkt till projektledaren och den ansvarige för ett fastighetsprojekt. På tessin.com kan professionell personal skräddarsy en finansiering som passar bäst för behovet med antingen till exempel juniorlån eller seniorlån. Den skickliga personalen kan ta hänsyn till säkerhetsrisk, löptider och avkastningar. Om det gäller ett mindre lån kan Tessin stå för hela lånet, men man kan även kombinera lån från Tessin med ett banklån. Smarta tjänster med Tessin och ett investerat kapital kan öka chansen till att vinna mer pengar och man kan unna sig den nyaste men också kanske dyrare tekniken.

Ny teknik som kostar

Har man genom Tessin satsat på ett projekt som ger stor avkastning och ekonomisk vinst, kan man äntligen kanske unna sig de där nyaste tekniska uppfinningarna man alltid drömt om. Då kan man till exempel unna sig en lyxig och avancerad Tesla, en elbil som är mycket efterfrågad och populär att använda. En Tesla är kostsam på närmare lite över 600 000 kronor och uppåt beroende av modell, men väl värd köpa om man vill ha en bekväm, miljövänlig och snygg bil. Tesla har också skapat så mycket mer teknik än bilar med banbrytande innovationer. Är man en spelnörd och älskar VR eller virtual reality, kan man kanske ha råd att köpa sig en så kallad Teslasuit. En Teslasuit är en avancerad dräkt med smart inbyggd teknik med sensorer. Detta kallas haptisk teknik med en kinestetisk 3D-beröring. Detta gör att man bokstavligen kan känna en annan spelares beröring på avstånd, eller en beröring av fiktiv person i spelet. Man kan även få till exempel känslan av att fötterna kanske går på en virtuell mark. En Teslasuit kostar dryga 100 000 kronor, men att få en bra avkastning och vinst via ett projekt på Tessin, kanske kan möjliggöra drömmen om en avancerad VR-utrustning.

Om man älskar teknik och vill få inspiration kring ny teknik, ska man åka till världens största teknikmässa i Las Vegas och uppleva fantastiska innovationer. Har man vunnit mycket pengar genom stor avkastning av ett fastighetsprojekt på Tessin, kan man ha råd att göra en spännande resa till Las Vegas och få idéer till att köpa in fascinerande ny teknik. Värnar man om miljön och köper sig ett hus, kan man också köpa in den senaste tekniken med de bästa solcellerna. Man kan även låta installera teknik i huset och skapa ett smart hem som spar energi. Vad man än drömmer om att köpa inom ny teknik eller annat man vill köpa, kan Tessin ge chans till mer pengar genom att man vågar satsa på fastighetsprojekt.